Pajak Gadai Perkhidmatan Terbaik Malaysia
Isnin - Sabtu, 8.30am - 5.30pm | Ahad, 8.30am - 3.30pm

Bersama untuk Raya | Pawnzon Pajak Gadai Best Service ~ Pawnzon Raya 2024

Sebelum ketibaan Hari Raya 2024, kami di Pawnzon mempunyai peluang untuk berkolaborasi dengan Kedai Pajak Setia dalam penghasilan video komersial yang memukau. Tujuan kami adalah untuk merakamkan keindahan, kehangatan, dan kegembiraan yang berkaitan dengan perayaan Hari Raya di dalam kedai ini, sambil memberikan gambaran yang jelas mengenai perkhidmatan yang ditawarkan.

 

Konsep

Sebelum bermula, kami merancang konsep yang tepat untuk video ini. Kami ingin mengekalkan tradisional Hari Raya sambil menyelitkan unsur-unsur moden yang segar. Dalam kes ini, kami memutuskan untuk mengetengahkan kasih sayang, keceriaan kanak-kanak, dan kepelbagaian perkhidmatan yang ditawarkan oleh kedai pajak gadai.

 

Penggambaran

Proses penggambaran merupakan detik penting dalam menghasilkan video yang berkualiti. Kami memastikan setiap adegan direkam dengan teliti, memastikan cahaya yang sesuai, komposisi yang menarik, dan ekspresi yang berkesan daripada pelakon.

 

Suntingan dan Penyelarasan

Proses akhir termasuklah penyelarasan dan penyuntingan kembali semua bahan rakaman. Kami memilih klip yang paling menarik dan bermakna, lalu menyelaraskan mereka dengan sempurna dengan muzik dan audio.

Sudahkah anda memutuskan untuk Pajak emas anda? Hubungi kami!

Berminat untuk mengetahui berapa banyak yang anda boleh dapat dengan “Pajak” emas anda, hubungi kami sekarang di talian 03-7496 8788 / 03-7890 4132 atau kunjungi kedai pajak gadai kami yang terdekat dengan anda untuk mendapatkan penilaian harga PERCUMA!

Harga Pajak Emas 916: RM2xx

Harga Emas Pasaran 916: RMxxx