Pajak Gadai Perkhidmatan Terbaik Malaysia
Isnin - Sabtu, 8.30am - 5.30pm | Ahad, 8.30am - 3.30pm

Tentang Kami

PAWNZON - RANGKAIAN KEDAI PAJAK GADAI PERKHIDMATAN TERBAIK DI MALAYSIA

Pawnzon ialah satu platform pajak gadai yang ditubuhkan khususnya untuk memudahkan proses pajak gadai di Malaysia. Untuk mencapai aspirasi ini, kami telah membentuk perkongsian dengan kedai-kedai pajak gadai berpengalaman di seluruh Malaysia.

Kedai pajak gadai rangkaian kami mempunyai sejarah yang lama dalam industri pajak gadai. Kini, mereka adalah pajak gadai yang terkemuka di Malaysia. Salah satu kedai pajak gadai rangkaian kami, yang terletak di Bandar Melawati, Kuala Selangor, memulakan penubuhan pertama sejak 1947, mempunyai pengalaman lebih daripada 70 tahun! Selepas kejayaan penubuhan pertama, kami telah berkembang dan bekerjasama dengan kedai-kedai pajak gadai lain di seluruh Selangor dan Kuala Lumpur.

Keutamaan No.1 kami adalah untuk memberi pinjaman tanpa kerumitan kepada pelanggan (anda) melalui pengalaman kami yang luas, penilai yang pakar, dan layanan yang mesra pelanggan. Kami memberikan penilaian yang paling tepat untuk barang berharga anda (Emas, Berlian, Perak, Jam Tangan Rolex) – dengan harga yang jujur. Barang berharga anda disimpan menggunakan kaedah keselamatan terbaik di setiap rakan kedai pajak gadai kami untuk menjamin keselamatannya.

Selain daripada pekerjaan sahaja, kami memberi galakan untuk memberi semula kepada masyarakat. Kami melakukan program sukarela dengan mengunjungi rumah anak yatim, panti asuhan, dan mengikuti jejak amal.

Visi Kami

UNTUK MENAWARKAN PENYELESAIAN KEWANGAN YANG BOLEH DIPERCAYAI & TANPA KESUSAHAN YANG MEMBANTU SEMUA ORANG MEREALISASIKAN IMPIAN MEREKA MELALUI PERKHIDMATAN KEWANGAN BERKUALITI TERTINGGI.

Misi Kita

UNTUK BERKHIDMAT KEPADA PELANGGAN KAMI DENGAN 4K:

  • KELAJUAN PERKHIDMATAN KAMI. ANDA TELAH MENCARI KAMI UNTUK PENYELESAIAN KEWANGAN SEGERA. KAMI MENYEDIAKANNYA DALAM BEBERAPA MINIT.
  • KEPUASAN DARI SAAT ANDA MELANGKAH KE DALAM KEDAI KAMI. ANDA AKAN DISAPAN OLEH KAKITANGAN KAMI YANG AMAT KOMITED & MESRA DALAM MEMASTIKAN SETIAP KEPERLUAN ANDA DIPENUHI.
  • KEIKHLASAN DARI HATI KAMI. SETIAP PROSES DILAKUKAN DENGAN TELUS DAN PENILAIAN YANG JUJUR.
  • KESELAMATAN  YANG TIDAK SETANDING. KAMI MEMAHAMI BAHAWA BARANGAN BERNILAI ANDA ADALAH BERHARGA KERANA SESETENGAHNYA MUNGKIN MEMPUNYAI NILAI SENTIMEN. JADI, KAMI MENYIMPAN BARANGAN BERHARGA ANDA PADA LANGKAH KESELAMATAN YANG TERTINGGI DENGAN INSURANS TAMBAHAN.

Rangkaian Kedai Pajak Gadai Pawnzon

Pendedahan

  • Tiada tempoh bayaran balik minimum. Tempoh pembayaran maksimum bagi gadai adalah enam (6) bulan dari tarikh transaksi, dengan kemungkinan sambungan tertakluk kepada kelulusan.
  • Kadar Peratusan Tahunan Maksimum (APR), yang merangkumi kadar faedah ditambah yuran dan kos lain untuk setahun adalah 24%.
  • Contohnya, pinjaman sebanyak RM 1,000.00 dengan kadar faedah bulanan sebanyak 1.5% selama tiga bulan akan mengakibatkan caj faedah sebanyak RM 45.00. Dengan itu, jumlah keseluruhan yang diperlukan untuk menebus item gadai adalah sebanyak RM 1,045.00.
  • Kami tidak menawarkan pinjaman gadai yang memerlukan pembayaran penuh dalam tempoh 60 hari atau kurang, dari tarikh penerbitan pinjaman gadai.

Harga Pajak Emas 916: RM2xx

Harga Emas Pasaran 916: RMxxx