Pajak Gadai Perkhidmatan Terbaik Malaysia
Isnin - Sabtu, 8.30am - 5.30pm | Ahad, 8.30am - 3.30pm

Pajak Gadai: Realiti vs Bollywood

Diwali, juga dikenali sebagai Deepavali, merupakan salah satu perayaan terbesar di masyarakat India di Malaysia dan oleh semua orang India di seluruh dunia. Ia merupakan perayaan cahaya, melambangkan kemenangan cahaya ke atas kegelapan dan kebaikan ke atas kejahatan. Di Pawnzon, kami percaya pada semangat Diwali dan mahu menjadikan perayaan ini lebih istimewa bagi pelanggan kami. Itulah sebabnya kami bersemangat untuk mempromosikan video kormesial kami.

 

Kami telah menyediakan kawasan yang dihias cantik di kedai kami. Kami gembira dapat bekerjasama dengan beberapa bakat yang bijak dan cantik untuk berlakon dalam iklan kami. Untuk menjadikan video ini lebih istimewa, mereka telah bertukar kepada pakaian tradisional India dan dengan aksesori barang kemas.

 

Liriknya seperti berikut:

Female
We are the one, you are welcome

This is the best shop in Malaysia.

Male
Pawn price, is it cool or what?

Your offer, is it fair or not.

Female
We offer best and honest price,

Our pawn shop is always people first choice.

Male – Interest rate, is it chill or not.

Pay Online, can I do or not?

Female – Of course you can, online is fine

Flexible Interest choose from Monthly or Daily!

— —— ———- ————- ——

Chorus –

Female

PAWNZON, materialize your dreams

PAWNZON, we are the Best Service pawnshop!

Male

PAWNZON, materialize your dreams

PAWNZON, we are the Best Service pawnshop!

 

Selepas video shoot hari ini, lirik-lirik itu terus berulang dalam kepala kami. Anda mesti menonton video iklan itu untuk merasai semangat yang hebat!

 

Di kedai pajak kami, kami menghargai hubungan yang kami bina dengan pelanggan kami. Mari kita sambut Hari Deepavali bersama! Ia merupakan perayaan kebersamaan dan kegembiraan. Mengucapkan kepada anda dan keluarga anda Selamat Deepavali yang cemerlang dan gembira!

Sudahkah anda memutuskan untuk Pajak emas anda? Hubungi kami!

Berminat untuk mengetahui berapa banyak yang anda boleh dapat dengan “Pajak” emas anda, hubungi kami sekarang di talian 03-7496 8788 / 03-7890 4132 atau kunjungi kedai pajak gadai kami yang terdekat dengan anda untuk mendapatkan penilaian harga PERCUMA!

Harga Pajak Emas 916: RM2xx

Harga Emas Pasaran 916: RMxxx