Pajak Gadai Perkhidmatan Terbaik Malaysia
Isnin - Sabtu, 8.30am - 5.30pm | Ahad, 8.30am - 3.30pm

Cara Memajak dan Bayaran Bunga di Kedai Pajak Pawnzon

Bayaran bunga di kedai pajak biasa dalam perniagaan ini ketika perlu anda menebus barang anda atau apabila tempoh pinjaman tamat. Ada beberapa cara yang boleh anda gunakan untuk membayar bunga anda di Pawnzon. Berikut adalah beberapa cara yang boleh anda gunakan:

i. Bayaran Tunai: Anda boleh membayar bunga pada kaunter dengan menggunakan wang tunai di kedai pajak

ii. Bayaran Online: Anda boleh membayar bunga secara online melalui portal pembayaran atas talian.

 

Platform atas talian terkemuka yang telah mengubah cara orang terlibat dalam urus niaga gadai. Dalam blog ini, kami akan meneroka secara terperinci bagaimana Pawnzon berfungsi dan menerangkan pelbagai kelebihan yang ditawarkan kepada pengguna. Sama ada anda peminjam atau pemberi pinjaman, memahami cara kerja Pawnzon akan memberi anda keupayaan untuk membuat keputusan yang bijak dan memanfaatkan perkhidmatannya secara efektif.

1. Platform yang Telus dan Selamat:

Pawnzon berbangga dengan telus dan pentingkan keselamatan kami. Setiap langkah dalam proses gadai dilakukan secara dalam talian, memastikan pengalaman yang mudah dan cekap untuk pengguna. Platform ini menggunakan langkah-langkah keselamatan terkini untuk melindungi maklumat pengguna dan urus niaga kami.

 

2. Pendaftaran Mudah dan Mesra Pengguna:

Proses pendaftaran sangat mudah dan mesra pengguna, membolehkan anda mendaftar akaun dalam beberapa minit sahaja. Setelah berdaftar, anda dapat akses semua surat dan boleh lihat Tarikh tempoh anda.

 

3. Proses Pinjaman yang Mudah:

Process meminjam Pawnzon cepat, mudah dan selamat. Setelah anda mempunyai barang kemas yang ingin anda gadai, anda boleh datang ke rangkaian kedai kami di KL dan Selangor(Lokasi kedai-kedai)

 

4. Process memajak di Pawnzon:

i. Bawa barang yang ingin anda gadaikan dan dokumen pengenalan diri ke mana-mana kedai pajak gadai dalam rangkaian kami.

ii. Dapatkan harga tawaran untuk barangan berharga anda.

iii. Terima tunai dan tiket pajak gadai dengan serta merta jika anda setuju dengan harga tawaran kami.

 

5. Pilihan Bayaran Balik yang Fleksibel:

Pawnzon memahami bahawa keadaan kewangan boleh berbeza, itulah sebabnya ia menawarkan pilihan bayaran balik yang fleksibel. Sebagai peminjam, anda boleh membayar balik pinjaman, termasuk faedah dalam tempoh yang ditetapkan. Untuk setiap urus niaga pajak gadai baharu, pelanggan boleh memilih salah satu pelan faedah fleksibel seperti yang berikut:

i. Faedah bulanan (kadar tetap pada 1.5% sebulan)

ii. Faedah harian (tidak melebihi 2% sebulan)

 

6. Proses Pembaharuan Surat Pajak Gadai:

i. Bawa tiket pajak gadai anda ke mana-mana kedai pajak gadai dalam rangkaian Pawnzon. ATAU Log masuk ke akaun Pawnlink anda.

ii. Pilih pembaharuan yang anda inginkan: Tambah/Kurangkan Amaun Pinjaman ATAU bayar bunga.

iii. Bayar bunga dan caj surat, dan dapat tiket pajak gadai baharu.

 

Selain daripada kedai pajak gadai asal yang memegang gadaian anda, anda juga boleh membaharui surat pajak gadai anda di kedai pajak gadai lain dalam rangkaian Pawnzon, dengan syarat kedai pajak gadai tersebut melanggani perkhidmatan “IPT” (Inter Pawnshop Transfer) kami. Tiket pajak gadai baharu yang dikeluarkan juga bertempoh 6 bulan. Sebelum gadaian anda dijadualkan untuk dilelong, Pawnzon akan menghantar peringatan kepada anda melalui SMS, panggilan dan mel.

 

Cepat, Mudah, dan Selamat

Pawnzon telah mengubah industri gadai tradisional dengan menyediakan platform dalam talian yang telus, selamat, dan mesra pengguna. Dengan senarai gadai yang luas, proses peminjaman dan pemberian pinjaman yang mudah, pilihan bayaran balik yang fleksibel, dan dasar yang telus, Pawnzon menawarkan ruang yang boleh dipercayai untuk peminjam dan pemberi pinjaman. Manfaatkan  Pawnzon hari ini dan alami pengalaman urus niaga gadai yang mudah dan memuaskan seperti belum pernah ada sebelum ini.

Click here to follow our Facebook Page & Instagram Page

Pawnzon Facebook

Pawnzon Instagram

Di Pawnzon, kami menerima semua jenis emas dengan tawaran harga pajak gadai tertinggi.

Berminat untuk mengetahui berapa banyak yang anda boleh dapat dengan “Pajak” emas anda, hubungi kami sekarang di talian 03-7496 8788 / 03-7890 4132 atau kunjungi kedai pajak gadai kami yang terdekat dengan anda untuk mendapatkan penilaian harga PERCUMA!

Harga Pajak Emas 916: RM2xx

Harga Emas Pasaran 916: RMxxx