FAEDAH RENDAH HARGA TINGGI

PAWNZON menawarkan sehingga 80% nilai pasaran untuk Emas, Berlian, Perak dan jam tangan Rolex. Kami juga menerapkan faedah harian dan bukannya bulanan; membolehkan pelanggan kami menurunkan jumlah faedah mereka setiap kali mereka menyelesaikan sebahagian pinjaman mereka. Untuk ansuran, pelanggan kami dapat menyelesaikannya bila-bila masa dalam tempoh 6 bulan yang diperuntukkan. Setiap pembayaran bermaksud faedah yang lebih rendah untuk pembayaran berikutnya.

CEPAT & MUDAH

Kami menyelesaikan penyelesaian kewangan anda dengan cara semudah mungkin. Anda akan dapat melakukan transaksi seperti pembayaran di mana-mana 12 cawangan kedai kami dengan sistem pemindahan gadai. Kami menerima wang tunai dan tanpa tunai sehingga anda dapat membuat pembayaran melalui kedai batu bata kami.
Penilai pakar kami mengambil masa 5 minit untuk menilai barang berharga anda dan terus memberikan pinjaman tunai dengan serta-merta. Tidak seperti permohonan pinjaman peribadi yang memerlukan masa beberapa minggu untuk disetujui di bawah syarat yang ketat. Kami beroperasi dengan kepercayaan bersama, kami tidak menilai aset dan sejarah kredit milik anda. Sekiranya skor kredit anda kurang dari ideal, itu tidak akan mempengaruhi proses kelulusan kami.

Pajak Gadai dengan kami berisiko sangat rendah. Walaupun anda tidak dapat membayar pinjaman anda, satu-satunya perkara yang anda akan rugi adalah barangan nilai gadai anda. TIADA kadar faedah yang tinggi atau bayaran lewat.

KHIDMAT PELANGGAN KOMITED & MENJAGA

Kami faham pelanggan memimpin jadual sibuk. Mengetahui hal ini, kami memberikan peringatan tepat pada masanya mengenai tiket yang tamat dalam 1 minggu selepas tarikh akhir melalui SMS, e-mel, dan panggilan. Selain itu, Hadiah Percuma & Promosi adalah sebahagian daripada bagaimana kita dapat menambahkan lebih banyak nilai dalam transaksi dengan pelanggan kami.

DIPERCAYAI OLEH JUTA PELANGGAN

Pajak Gadai selama lebih dari 70 tahun sejak 1947, kami dapat melatih dan mencari Penilai Emas yang memiliki pengalaman bernilai puluhan tahun — menawarkan harga TERBAIK untuk barang berharga anda. Kami juga mempunyai bilik VIP di kedai kami sekira permintaan pelanggan, sehingga mereka dapat menikmati kemudahan lengkap sebagai sebahagian dari pengalaman pelanggan kami. Pelanggan kami mempercayai kami. Dan kami memikul kepercayaan itu dengan tanggungjawab yang tinggi. Kami mempunyai CCTV 24 jam dengan HD penuh sehingga barang berharga pelanggan kami akan sentiasa diawasi. Untuk keselamatan maksimum, kami mempunyai storan keselamatan bertingkat ke bilik peti besi kami; menjadikannya hampir mustahil bagi pencuri yang paling lengkap untuk menerobos. Selain itu, barang berharga anda diinsuranskan sebanyak 125% dari jumlah gadai janji anda. Kami telah menyediakan semua ini agar pelanggan kami (anda) dapat tidur dengan tenang dengan SIFAR risau.